Liga 1

Chivorchian dă undă verde jucătorilor Timişoarei: "Le vom da drumul celor care au respectat clubul"

Gheorghe Chivorchian spune că jucătorii săi se pot transfera, dacă echipa va fi retrogradată în eşaloanele inferioare

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 01 June 2011

Preşedintele Politehnicii Timişoara, Gheorghe Chivorchian, a ţinut să-i anunţe pe fotbaliştii săi că echipa de pe Bega nu va fi absurdă şi le va drumul, în cazul unor oferte de transfer concrete. Chivorchian a ţinut însă să precizeze că nici un jucător nu poate deveni liber, deoarece contractele semnate însă sînt în rigoare. În direct la Fanatik Show, la DigiSport, oficialul Timişoarei a declarat:

"Jucătorii nu pot pleca nicăieri, dacă Poli nu le dă dezlegare. Totuşi, pentru jucătorii care au respectat clubul, vom da curs ofertelor rezonabile venite pe adreasa lor".

Chivorchian a dezvăluit şi numele oficialului FRF care a dormit în timpul şedinţei care a decis soarta lui Poli, după cum a reclamat Marian Iancu.

"Din 5 oameni care trebuiau să ne judece, unul nu a fost, altul nu a venit şi altul dormea. Da, da! A dormit vreo jumătate de oră. După jumătate de oră s-a trezit, a pus o întrebare şi s-a culcat la loc, deşi îi era oferită explicaţia", a mai spus fostul conducător al lui FCM Bacău.

Sepsi e primul care fuge de la Poli » A făcut plîngere în instanţă pentru rezilierea contractului





Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.