Liga 1

Iancu prinde curaj: "Vă veţi CUTREMURA de modul în care se judecă în fotbalul românesc!"

Marian Iancu, în dialog cu omologul său de la Cluj, Arpad Paszkany

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 02 iunie 2011

Patronul Politehnicii Timişoara, Marian Iancu, evită să se entuziasmeze de rezultatul şedinţei CEx adunat astăzi, deşi acesta a mai acordat o şansă bănăţenilor, prin schimbarea regulamentului de licenţiere. Ca urmare a acestei decizii, Timişoara ar putea rămîne în Liga 1, dar va afla dacă s-a salvat sau nu abia pe 20 iunie.

"Nu ştiu nimic din ce s-a vorbit astăzi în şedinţă. Pînă nu vedem publicată decizia, nu putem comenta. Eu cred în continuare în salvare. Dacă se va face un audit, pur şi simplu vă veţi cutremura de ceea ce se întîmplă şi de modul în care se judecă. Ar fi ca şi cum vă uitaţi pe fereastră acum şi să vă convingă că afară e întuneric, deşi e plină zi.

Orice analiză aş face acum este chiar periculoasă. Mircea Sandu trebuie să ia hăţurile în mînă, dacă nu cumva a făcut-o deja. Timişoara nu a retrogradat în acest campionat, nu a retrogradat de 6 ani de cînd sînt eu acolo! Că se poate pune problema prin hotărîrîi abuzive, asta nu mai e vina noastră.

Am fost de două ori finalişti de Cupă şi de două ori vicecampioni. Am jucat în cupele europene şi nu ne-am făcut de rîs. A vorbi despre retrogradare este un abuz", a declarat Iancu la sportro.

Ziua deciziei în cazul Politehnicii Timişoara s-a mutat pe data de 20!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.