Campionate

Mourinho e pus pe scandal » Vrea să schimbe regulamentul Federaţiei Spaniole

Jose Mourinho

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 02 iunie 2011

Lui Jose Mourinho nu-i poate contesta nimeni calităţile de antrenor, dar un lucru e cert: portughezului nu-i place liniştea. Aflat în vacanţă, tehnicianul lui Real Madrid a iscat o nouă polemică.


Dacă în timpul sezonului "The Special One" n-a ratat nici o ocazie să-i atace pe rivalii de la FC Barcelona, acum a reuşit să surprindă pe toată lumea cu doleanţa sa. Portughezul vrea să schimbe regulamentul Federaţiei Spaniole de Fotbal, care specifică faptul că turul Supercupei Spaniei se joacă pe terenul formaţiei care a cîştigat Cupa, iar returul pe terenul cîştigătoarei titlului în Primera.

Mourinho vrea ca meciul decisiv pentru adjudecarea trofeului să se dispute pe arena din Madrid, "Santiago Bernabeu", informează revista Don Balon. Mai mult, Mou vrea să se asigure că Real va juca meciul tur din campionat (ediţia 2011/2012) pe Camp Nou, iar returul să se dispute pe stadionul madrilenilor.

Supercupa Spaniei se joacă tur-retur: primul meci e programat pe 14 august, pe "Bernabeu", iar returul se va juca pe 17 august, pe "Camp Nou".

FC Barcelona are cele mai multe trofee de acest gen, nouă la număr.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.