Campionate

Un necunoscut a încercat să-l agreseze pe starul Barcelonei » Messi: "Sînt bine, nici nu m-a atins"

+9 Foto
Lionel Messi a avut parte de un moment neplăcut în timp ce dădea autografe în orașul natal (sursa foto: lacapital.com.ar)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 02 iunie 2011

UPDATE » Fotbalistul de 23 de ani a vorbit despre incidentul în care a fost implicat: "Sînt bine, nu s-a întîmplat nimic, nici nu m-a atins".
Conform presei argentiniene, a fost vorba de un incident minor, în care un necunoscut a încercat să-l agreseze pe jucător, dar nu a reuşit.


Superstarul argentinian a avut parte de un moment neplăcut în ţara sa natală.


Revenit în Argentina pentru turneul final al Copa America, jucătorul Barcelonei a fost agresat de un individ, în faţa unui bar din Buenos Aires. Messi ieşise împreună cu cîţiva colegi să ia masa, iar la ieşirea din restaurant a fost întîmpinat de fani. În plină sesiune de autografe, superstarul albi-celestilor s-a trezit cu un pumn în faţă, dar nu a reacţionat în nici un fel.


Agresorul, care purta o mască pe faţă, a părăsit în grabă scena agresiunii, fiind alergat de cîţiva fani ai fotbalistului. Cîteva ore mai tîrziu, proprietarul restaurantului, Pablo Moyano, a confirmat la mai multe posturi de radio incidentul. Messi venise cu doi prieteni să ia prînzul şi a stat aproximativ 3 ore în localul de pe strada Pellegrini.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.