Nationala

Ioan Becali: "Selecţionerul n-are voie să se plîngă de aria de selecţie, a rulat zeci de jucători pînă acum"

Răzvan Lucescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 03 iunie 2011

Fostul agent FIFA Ioan Becali a comentat meciul din această seară dintre România şi Bosnia, din preliminariile Campionatului European.

Acesta a continuat să-l atace pe Răzvan Lucescu, despre care spune că a greşit pentru că nu şi-a păstrat un grup de jucători care să formeze scheletul reprezentativei.

"Eu sper să vedem fotbal în această seară pentru că nu facem decît să ne amăgim dacă vom lua cele 3 puncte şi nu reuşim să legăm 5 pase. Dacă se va întîmpla asta, trebuie să se schimbe totul. Pînă acum Răzvan a rulat zeci de jucători, pentru că trebuia să întinerească echipa. Dar Sînmărtean cum a ajuns acolo tocmai acum? Trebuia să fie la naţională din urmă cu un an, pînă la urmă, el a ţinut-o pe FC Vaslui în lupta pentru titlu.

Din păcate, echipa naţională nu are un nucleu de jucători. E păcat că selecţionerul nu încearcă să cheme aceiaşi jucători, a plecat urechea la fiecare critică şi a schimbat după cum a vrut. Florescu de exemplu, trebuia să fie chemat iarăşi, chiar dacă nu are echipă", a spus Ioan Becali la GSPTV.

Agentul FIFA a vorbit şi despre posibilul înlocuitor al lui Răzvan Lucescu.

"Dacă Răzvan pleacă, soluţia cea mai bună este Hagi. Sînt sigur că Mircea Sandu îl va alege pe cel mai bun, fie el Hagi, Boloni au Piţurcă. Cert este că viitorul antrenor nu are voie să se plîngă de aria de selecţie. Slavă Domnului, avem destui jucători în ţara asta, dar nimeni nu-i vede", a mai spus acesta.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.