Nationala

Presa străină scrie despre demisia lui Lucescu: "Rezultatele slabe l-au făcut să renunţe"

Razvan Lucescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 04 iunie 2011

Plecarea lui Răzvan Lucescu de la echipa naţională nu a lăsat indiferentă lumea fotbalului mondial. Ediţiile online ale publicaţiilor importante au reflectat situaţia "tricolorilor" precum şi viitoarea destinaţie a fostului selecţioner.

Cotidianul Marca informează că "Lucescu junior şi-a dat demisia după o victorie importantă pe banca României, în cel mai bun meci al său ca selecţioner. Fiul lui Mircea Lucescu, antrenorul lui Şahtior Doneţk, care a fost foarte criticat pentru rezultatele de pînă acum, va pregăti din nou Rapid Bucureşti, echipă ai cărei suporteri l-au susţinut frenetic în partida cu Bosnia".

"Lucescu a fost extrem de criticat în ultimele luni după rezultatele slabe ale naţionalei României în această campanie de calificare", a notat  şi USA Today.

"Federaţia Română de fotbal a anunţat că Lucescu a trimis o scrisoare în care a informat forul despre imediata sa demisie de la echipa naţională, decizie acceptată de federali. Acum va merge să antrenetze din nou Rapid Bucureşti", scrie The Times of India.

"România şi-a recăpătat speranţele de calificare la EURO 2012, dar antrenorul Răzvan Lucescu a decis să renunţe. Fostul goalkeeper va reveni la Rapid Bucureşti, cu care a cîştigat două Cupe ale României şi a ajuns în sferturile de finală ale Cupei UEFA", informează site-ul Sky Sports.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.