EURO 2012

VIDEO Ce n-am putut noi a reuşit Liechtenstein fără 9 titulari!

Jucătorii din Liechtenstein sînt la prima victorie oficială din ultimii patru ani Foto: Reuters

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fără nouă titulari, amatorii din Liechtenstein i-au umilit pe lituanieni, cei care ne-au făcut de rîs la Cluj, în calificările pentru CM 2010.


VEZI REZUMATUL PARTIDEI LIECHTENSTEIN - LITUANIA 2-0!

Liechtenstein a spart vineri monotonia în grupa I, cea condusă autoritar de campioana lumii, Spania: 2-0 cu Lituania, echipa care ne dădea 3-0 la Cluj în preliminariile CM 2010! Conturată încă de la pauză, surpriza e cu atît mai mare cu cît s-a produs în condiţii speciale.

Mai exact, în timp ce balticii s-au prezentat cu cea mai bună garnitură, gazdelor le-au lipsit nouă titulari! Trei suspendaţi, restul accidentaţi. "Înaintea meciului mă întrebam cam cîte goluri vom lua, iar la final mă minunam c-am cîştigat cu 2-0", a mărturisit selecţionerul Bidu Zaugg.

Cum a fost posibil? "Am marcat repede, după care ne-am apărat perfect. Dar şi lituanienii ne-au ajutat prin lipsa lor de reacţie. Parcă erau deja cu mintea-n concediu. Spre exemplu, ce-a jucat Stankevicius, fundaşul lor dreapta, e adevărată obrăznicie", a sintetizat căpitanul Martin Stocklasa, şi el surprins de noncombatul oaspeţilor.

153 e locul pe care-l ocupă Liechtenstein în ierarhia FIFA - Coca Cola. Lituania e pe 46

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.