Liga 1

Şefii încearcă să-l convingă pe "Fălcos" să rămînă » Luchin pentru Ando

Luchin a bifat 27 de partide în acest sezon pentru Poli Timişoara, reuşind şi două goluri Foto: Raed Krishan

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dinamo e aproape de a perfecta transferul fundaşului timişorean. Mutarea se vrea a fi o garanţie pentru a-l convinge pe antrenor să continue în alb şi roşu



Srdjan Luchin e 90% în curtea lui Dinamo! Conducerea a intensificat în ultimele zile negocierile cu stoperul lui Poli Timişoara şi pentru care ar trebui să plătească maximum 500.000 de euro. La mijlocul săptămînii, urmează o şedinţă a acţionarilor în care se va discuta şi despre modalitatea în care se va face plata către bănăţeni.

De ce a devenit Luchin prioritate pe lista de achiziţii în acest moment? Fundaşul de 25 de ani este unul dintre preferaţii lui Ioan Andone, iar prin aducerea lui se speră şi într-un răspuns afirmativ din partea tehnicianului de a continua în Ştefan cel Mare. După partida de la Timişoara (4-1), "Fălcosul" l-a luat deoparte pe Srdjan, l-a felicitat pentru evoluţie şi s-a interesat de contractul său. "Ando îl place foarte mult şi e convins că poate rezolva problemele defensive cu ajutorul lui Luchin. E un fotbalist pe care ni-l dorim de multă vreme", zic oficialii. Bănăţeanul mai e dorit şi de o formaţie din Rusia, dar care n-a făcut încă o ofertă concretă.


140.000 de euro este salariul lui Luchin la Timişoara, la Dinamo urmînd să primească în plus bonusuri de performanţă

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.