Liga 1

Atenţie Rapid! Omogenitatea echipei va avea de suferit după transferurile făcute pe bandă :S

Răzvan Lucescu are mult de muncă la Rapid în această vară

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 05 June 2011

Rapidul s-a întărit mai mult ca niciodată în această vară, reuşind să dea lovitură după lovitură pe piaţa transferurilor. Mai întîi, clubul din Grant l-a antamat pe Ciprian Deac, fost fotbalist la CFR Cluj, care a revenit în Liga 1 după o experienţă nereuşită la Schalke 04. Apoi, Dinu Gheorghe a bătut palma cu un jucător de Champions League, Iulian Apostol, care a mai trecut şi pe la Steaua după performanţele excelente de la Unirea Urziceni. 

Campania de transferuri a giuleştenilor era însă departe de a se fi încheiat. Pentru a-l stimula pe Răzvan Lucescu să preia echipa, Copos a mai adus trei jucători! Mai întîi, fundaşul central de la FC Braşov, Cristian Oros, a semnat cu "vişiniii", pentru ca la doar cîteva zile distanţă, Dan Alexa şi Romeo Surdu să bată palma cu echipa care a terminat ultimul sezon pe locul 4.

Mai mult, Rapidul vrea să încheie în forţă acest mercato de vară, prin repatrierea lui Daniel Niculae (AS Monaco), dar şi prin aducerea în lot a golgeterului stagiunii precedente, Ianis Zicu. Acesta din urmă depinde de decizia retrogradării Politehnicii Timişoara, el urmînd să părăsească Banatul în cazul unei penalizări drastice a echipei antrenate de Duşan Uhrin Jr.

Deşi lotul creionat de giuleşteni arată foarte bine la prima vedere, în special din punct de vedere valorc, Răzvan Lucescu s-ar putea să aibă bătăi de cap cu omogenizarea echipei, avînd în vedere numărul mare de schimbări care au avut loc în ultimul timp la Rapid. Doar 5 titulari din sezonul trecut îşi vor face loc şi în primul 11 pentru sezonul viitor! Astfel, e de aşteptat ca relaţiile de joc din cadrul echipei să aibă de suferit o perioadă, pînă cînd actualii fotbalişti din Grant vor prinde mai multe meciuri împreună.

ECHIPA TIP DIN SEZONUL 2010/2011
Bornescu (Coman) - Rui Duarte, Marcos Antonio, Glauber, Ezequias - Roman, N. Grigore, Lazăr, Spadacio, Bozovici - Herea.

ECHIPA PROBABILĂ DIN SEZONUL 2011/2012
Coman - Rui Duarte, Marcos Antonio, Oros, Bozovici - Roman, I. Apostol, Alexa, Deac - Herea, Surdu.

Obiectivul lui Răzvan Lucescu este clar: cîştigarea campionatului cu Rapid!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.