Liga 1

Dănciulescu - antrenor secund la Dinamo?

Ionel Dănciulescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 06 iunie 2011

Şefii din Ştefan cel Mare îi vor propune lui Ionel Dănciulescu postul de antrenor secund din turul sezonului viitor

Badea şi Borcea îşi doresc ca jucătorul de 34 de ani să se retragă din fotbal la Dinamo, apoi să rămînă în stafful tehnic al echipei. Astfel, Andone este în continuare favorit la postul de antrenor principal, şefii considerînd că este modelul perfect pentru Dănciulescu, informează Adevărul.

Andone este însă dorit de altă echipă, Metalurg Doneţk. Ucrainienii au fost refuzaţi deja de un român, Răzvan Lucescu, care a semnat cu Rapid.

Ionel Dănciulescu (34 ani) a înscris un total de 191 de goluri, aflîndu-se pe locul 3 în topul golgeterilor români din toate timpurile în Liga 1. El a evoluat la Steaua între 1998-2001, semnînd apoi cu Dinamo. A mai jucat la Altay (1997-1998) şi Hercules Alicante (2009-2010).

Preşedintele Consiliului de Administraţie al lui Dinamo, Nicolae Badea, a declarat, în urmă cu cîteva zile, că tehnicianul Ioan Andone, aflat acum în vacanţă, se află sub contract cu gruparea dinamovistă până la finele sezonului 2012-2013 şi că nu se pune problema încetării înţelegerii.

"Am spus în nenumărate rînduri că Andone este un antrenor aflat sub contract cu Dinamo şi niciuna dintre părţi nu doreşte încetarea acestui contract. Mai mult, clubul a activat acea clauză prin care Andone este antrenor la Dinamo şi în sezonul 2012-2013. Acum Andone este în vacanţă", a declarat Badea.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.