Liga 1

Craiova a depus plîngere penală împotriva membrilor FRF şi LPF. Cere daune de 20 milioane de euro

Adrian Mititelu spune că federalii au retrogradat intenţionat Universitatea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 06 iunie 2011

Adrian Mititelu îşi continuă războiul cu Federaţia Română de Fotbal în încercarea de a anula deciziile luate împotriva sa în cazurile lui Bărboianu şi Găman, respectiv scandalul cu Piţurcă.

Acţiunea oltenilor se îndreaptă împotriva a patru membri ai Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul LPF, şase membri ai omisiei Naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul FRF şi a cinci membri ai Comisiei de recurs.

Cei 15 sînt acuzaţi de complicitate la înşelăciune, abuz în serviciu şi asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni. Oficialii "juveţilor" susţin că aceştia au adus un prejudiciu de 20 de milioane de euro clubului

Iată comunicatul oficial
"Clubul FC UNIVERSITATEA CRAIOVA a depus la Direcţia Natională Anticorupţie plângere penală împotriva membrilor Comisiei de Recurs din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, a membrilor Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor a LPF, precum şi a membrilor Comisiei Naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul FRF.

Plângerea a fost formulată împotriva:

COCEAN VALENTIN, CIRSTOIU ION, DOBRE VIRGIL, SABĂU DRAGOŞ SILVIU (membri ai Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal), MANU GABRIEL, ADRIAN ION, IONUŢ MATEI, DRAGHICI FLORENTINA, ANDREI DUTU-BUZURA, MARCELINA GHERMAN (membri ai Comisiei Naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul Federatiei Române de Fotbal), SABĂU DORIN, STOIAN ELENA, MANDRUŢA DANIELA, POPPA EDUARD, şi VRABIE MARCEL (membri ai Comisiei de Recurs din cadrul Federaţiei Române de Fotbal), pentru:

- complicitate la înşelăciune în formă agravată;
- abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave;
- asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni

Prejudiciul total invocat de SC FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA este de 20 milioane de euro"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.