Nationala

Marica: "Îi transmit noului antrenor că la naţională este un grup unit"

Ciprian Marica

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 06 iunie 2011

Atacantul echipei, Ciprian Marica, a spus că fusul orar i-a dat peste cap pe jucători. "E o problemă pentru noi această diferenţă de fus orar, n-am reuşit să dormim prea bine în prima noapte petrecută aici. Sper ca pînă la meci să ne reglăm.

Nu se poate spune că golurile pe care le-am marcat împotriva Bosniei mi-au relansat cariera, ori că meciul cu Brazilia e vital pentru viitorul meu. Am contract cu Stuttgart încă un an şi am de gînd să-l duc la bun sfîrşit.

Nu vreau să mă consider veteranul echipei naţionale, am numai 25 de ani, dar probabil că ceilalţi jucători se uită cu alţi ochi la mine, fiind mai vechi în angrenajul naţionalei. Sînt gata să-i ascult, să le fiu de ajutor dacă e nevoie. Antrenorul care va veni trebuie să creadă în calificare şi îi transmit că poate miza pe un grup unit"

Ştefan Iovan, antrenorul care ocupă de pregătirea naţionalei României în Brazilia spune că absenţa lui Mutu, Săpunaru, Tamaş şi Raţ se va simţi în sînul echipei.

"Ne aflăm în faţa unui meci important, venim cu entuziasm după victoria din meciul cu Bosnia. Vom încerca să ne ridicăm la nivelul lor.

Lipsa celor patru jucători e importantă, dar au fost măsuri luate de Federaţie şi acum sîntem puşi în faţa faptului împlinit. Lipsa lor contează foarte mult, am fi avut mai mult de cîştigat cu ei în teren, dar, cel puţin în apărare, avem jucători tineri care au confirmat în ultima perioadă", a spus Iovan.

România va juca împotriva Braziliei în noaptea din marţi spre miercuri, la ora 03:50, în direct pe protv şi liveTEXT pe GSP.RO

 


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.