Liga 1

Copos: "Nu ne deranja ca Răzvan Lucescu să fie antrenor la Rapid şi selecţioner în acelaşi timp"

George Copos

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 06 iunie 2011

George Copos, finanţatorul Rapidului, a spus că nu l-ar fi deranjat ca Răzvan Lucescu să fie antrenorul giuleştenilor şi al echipei naţionale. Acesta are mare încredere în noul antrenor al echipei spunînd că Lucescu Jr. a căpătat experienţă în mandatul la reprezentativa României

 

"Am forţat aducerea lui Răzvan după ce am văzut comunicatul FRF-ului. Lui Răzvan i-a prins bine experienţa la echipa naţională, a cîştigat foarte mult din asta. E un mare antrenor, un caracter deosebit şi de aceea e respectat de toţi jucătorii. Nu ne-ar fi deranjat ca Răzvan să fie şi antrenorul Rapidului şi selecţioner, dar nu s-a pus problema. Mircea Sandu era cel care trebuie să decidă. Cred că Răzvan va reuşi la Rapid, pentru că şi noi ne-am maturizat. Are un lot puternic şi o galerie unică. Are toate atuurile pentru marea performanţa la Rapid", a spus Copos la dolcesport.

Acesta a vorbit şi despre situaţia financiară a echipei: "Trebuie să facem rost de buget, ceea ce este cel mai greu. În fiecare lună vin litigii de sute de mii de euro. Am plătit datorii de circa 5 milioane de euro. Ne-am plătit toate obligaţiile".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.