Nationala

Matei s-a accidentat şi ratează turneul sud-american. Marica află azi dacă joacă împotriva Braziliei

Marica nu s-a pregătit aseară, dar speră să fie pe teren împotriva Braziliei

Articol de Justin Gafiuc (Sao Paolo)  —  Tuesday, 07 June 2011

Ştefan Iovan şi Emil Săndoi au mari probleme de lot înaintea meciului amical cu Brazilia.

Cei doi interimari de pe banca reprezentativei au bătăi mari de cap în privinţa "primului 11" pentru meciul de mîine dimineaţă. După ce Mutu, Raţ, Săpunaru şi Tamaş s-au dat loviţi şi au refuzat să facă deplasarea în Brazilia, naţionala a mai pierdut un jucător, iar un altul este incert.

Selecţionat în ultimul moment pentru a-l înlocui pe Săpunaru, stelistul Gabi Matei a suferit o microruptură la picior şi va rata tot turneul sud-american. Iovan a spus însă că nu se pune problema să îl trimită acasă pe fundaşul de 21 de ani, iar acesta va face deplasarea cu lotul şi în Paraguay, urmînd să revină în România împreună cu restul delegaţiei.

Ciprian Marica află abia astăzi, în jurul orei 18:00, dacă poate juca împotriva Braziliei. Jucătorul lui Stuttgart n-a făcut anternamentul aseară, dar în această dimineaţă va face un antrenament singur, cu doctorul Pompiliu Popescu, să vadă dacă poate juca. Atacantul are entorsă la glezna dreaptă şi în funcţie de ce se întîmplă la anternamentul de azi se va lua o decizie.

"Nici nu mă gîndesc să nu joc. Dacă e nevoie forţez, găseşte doctorul nişte metode să mă facă apt de joc!", a spus Marica ieri, în cadrul unei conferinţe de presă

Echipa probabilă a României pentru meciul cu Brazilia: Pantilimon - Rîpă, Papp, G. Mureşan, Latovlevici - Antal, Bourceanu, Alexa, Cr. Tănase - Marica (Surdu), Alexe

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.