Nationala

Avem suporteri şi în America de Sud! Brazilianul care ţine cu România

Brazilianul speră să ajungă îm România la meciul naţionalei noastre cu Argentina

Articol de Justin Gafiuc (Sao Paolo)  —  Monday 30th of November -0001 12:00

"Tricolorii" au descoperit la Sao Paulo că au un fan neaşteptat, suporter al "naţionalei" din vremurile Generaţiei de aur

Luciano are 38 de ani, iar din '94, cînd a mers la prima lui Cupă Mondială, în SUA, s-a îndrăgostit de "naţionala" României. "Generaţia de aur" l-a cucerit definitiv, aşa încît brazilianul urmăreşte mereu pe net toate meciurile "tricolorilor"!

"Hagi, Popescu, Dumitrescu au fost jucători senzaţionali şi datorită lor sînt un mare fan al României", spune Luciano, care ştie toate detaliile retragerii lui Chivu sau ale victoriei cu Bosnia.

Autografe de la Râpă, Alexe şi Tănase
A venit la hotelul "Sheraton" din Sao Paulo spre a-i cunoaşte pe actualii oameni ai "naţionalei" române şi s-a ales cu trei autografe de valoare chiar pe un tricou galben al României. Marius Alexe, Cornel Râpă şi Cristi Tănase au semnat pe bluză pentru Luciano, care le-a transmis, în schimb, că îi va susţine chiar la "amicalul" cu Brazilia, de pe Pacaembu.

"Sper ca România să crească în următorii ani şi să ajungă din nou la valoarea din vremurile lui Hagi. E minunat că Gică va fi noul antrenor, poate chiar el va reuşi să aducă din nou echipa la un Mondial", încheie Luciano.

"N-am fost niciodată în România, dar o sa încerc să ajung la meciul cu Argentina din august. Aş vrea să văd de pe stadion cum Hagi îl bate pe Messi" (Luciano Ramires, suporter al României)




Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.