Superreportaje

Superreportaj pe Coasta de Azur » Dorinel Munteanu, încă un român învingător la Cannes

+6 Foto
Dorinel Munteanu şi soţia sa, Simona, îşi petrec vacanţa de vară la Cannes

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 08 June 2011

Dorinel Munteanu îşi face de 12 ani vacanţa de vară la Cannes, adică de pe vremea cînd era jucător profesionist în Germania. Vine mereu alături de soţie. E moftul pe care şi-l permite după un an de muncă. O cameră cu vedere la mare în hotelul la care se cazează tehnicianul campioanei costă 650 de euro pe noapte.

E oaza lui de relaxare: "Îmi place aici că e linişte, chiar mă pot odihni", explică Dorinel. Linişte la Cannes? În acest oraş cu 27 de hoteluri cotate cu 4 sau 5 stele! Linişte la Cannes? Cu 10 euro berea şi 25 felul de mîncare? Linişte la Cannes? Pentru Dorinel, da.

În numărul de astăzi al Gazetei Sporturilor, vă invităm la o incursiune în ritualul vacanţei de vară a tehnicianului campionilor României, Dorinel Munteanu. Care e secretul reuşitei Oţelului în acest sezon, de ce preferă ca echipa sa să joace într-un sistem 4-2-3-1 şi care este modelul său de antrenor aflaţi numai din superreportajul realizat de Cătălin Popescu şi Gabriela Arsenie pentru ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor şi pentru ediţia de IPad!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.