Liga 1

Mititelu pentru Radio.GSP.ro: "Nu există posibilitate de împăcare cu Piţurcă"

Adrian Mititelu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 08 iunie 2011

Adrian Mititelu a acordat un interviu în exclusivitate pentru Radio.GSP.ro. Se speculau informaţii despre o posibilă împăcare a acestuia cu Victor Piţurcă, însă Mititelu a infirmat totul:

"Nu m-am întîlnit şi nici nu m-am împăcat cu Piţurcă. E o invenţie a ziariştilor din Craiova. Ce să negociez cu un om care a distrus Craiova? Nu ştiu de ce a apărut aşa ceva în presă. Nu e vorba de împăcare, chiar dacă intenţiile vin din partea lui. Cred că nici acum nu e conştient de ceea ce făcut Craiovei din dorinţa de a se răzbuna. Se crede un personaj invincibil,dar nu este. Păcat că nu a ţinut cont de tradiţiile echipei. Dacă avea o problemă personală cu mine, trebuia să o rezolve fără să implice clubul. Chiar el a spus asta. ", a spus Mititelu pentru Radio.GSP.ro.

Finanţatorul retrogradatei Universitatea Craiova a vorbit şi despre plecările de la echipă: "Prepeliţă, fraţii Costea şi Silviu Lung pleacă sigur de la Craiova, dar vor pleca pe bani. Au încercat să îşi depună memorii, dar nu le-a ieşit. Au fost influenţaţi de Becali, dar acest personaj nu are nici o putere", a mai declarat Mititelu pentru Radio.GSP.ro.

Problemele legate de licenţa pentru liga secundă au fost infirmate de şeful din Bănie: "Licenţa pentru Liga a 2-a o vom lua sigur. Jurnaliştii au creat o falsă impresie. Există o mică problemă cu stadionul, dar se va remedia", a declarat Mititelu.

Marele scandal dintre Mititelu şi Piţurcă, în legătură cu Găman şi Bărboianu, este ca şi rezolvat de patronul Craiovei. El spune că cei vinovaţi vor fi închişi:  "Bărboianu-Găman nu reprezintă un caz. Piţurcă s-a folosit de o semnătură în alb a mea. E ilegal. Nu au şanse aceşti jucători să rămînă la Dinamo. Se întorc 100% la Craiova. Există oricum o cercetare amănunţită a oamenilor legii. În cîteva luni se va definitiva acest caz. Cîţiva oameni vor fi trimişi la închisoare pentru acest eveniment", a conchis patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu la Radio.GSP.ro

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.