Nationala

Tătăruşanu, inamicul blaturilor. Încă o explicaţie pentru intervenţiile în faţa lui Ronaldo

Tătăruşanu nu i-a dat nici o şansă lui Ronaldo să înscrie în meciul de retragere

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 09 iunie 2011

Ciprian Tătăruşanu i-a stricat sărbătoarea de retragere lui Ronaldo, golgheterul all-time al turneelor finale de Cupa Mondială, cu 15 goluri, blocîndu-i acestuia două şuturi în meciul disputat contra Braziliei, scor 0-1.

Intervenţiile sale i-au enervat atît pe suporterii prezenţi în tribune, cît şi pe coechipierii "Grăsuţului". Portarul Stelei a replicat: "Ronaldo e un jucător foarte bun, dar pentru mine nu contează cine încearcă să înscrie, datoria mea este să apăr"

Un fost coechipier de la Juventus Colentina a oferit în Evenimentul Zilei de azi o altfel de explicaţie pentru ambiţia cu care a apărat cel poreclit "Tătă" în meciul cu Brazilia.

"Tătăruşanu nu se vinde. Cu el nu puteai să faci un blat nici la Divizia C. A stricat nişte aranjamente şi nu-l mai băga nimeni în jocuri d-astea!", a povestit fostul coleg, sub anonimat.

Şi Mircea Lucescu i-a luat apărarea lui Ciprian: "N-am văzut meciul, dar dacă Tătăruşanu a apărat tot în faţa lui Ronaldo, a făcut foarte bine", a declarat "Il Luce", tot pentru EVZ.

Citeşte un interviu acordat de portarul echipei naţionale în Gazeta de azi

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.