Liga 1

Adio, Conceicao! Tehnicianul Braşovului şi-a prelungit contractul

Toni Conceicao

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 09 June 2011

Preşedintele executiv al FC Braşov, Iosif Kovacs, a declarat că gruparea pe care o conduce a ajuns la un acord pentru prelungirea cu un sezon a contractului tehnicianului Antonio Conceicao

 

"După cum am promis suporterilor braşoveni, antrenorul Antonio Conceicao va continua la FC Braşov şi în sezonul viitor. Am ajuns la un acord cu Antonio Conceicao, astfel că toate zvonurile apărute în ultima perioadă au fost simple speculaţii. Am început împreună un proiect la FC Braşov şi este normal să-l continuăm împreună. În perioada imediat următoare vom anunţa şi transferurile din această vară", a declarat oficialul braşovean, pentru site-ul oficial al clubului, conform Mediafax.

FC Braşov se va reuni în data de 20 iunie, iar în perioada 24 iunie - 16 iulie are programat un stagiu de pregătire în Portugalia.

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat, miercuri, că viitorul antrenor al echipei va fi ales dintre tehnicienii Cristiano Bergodi (Modena), Antonio Conceicao (FC Braşov) şi Petre Grigoraş (Pandurii).

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.