Nationala

Nu toţi ”tricolorii” plîng după Hagi: ”N-am avut tricou cu el, Dan Petrescu e idolul meu” ;)

Articol de Justin Gafiuc  —  joi, 09 iunie 2011

Naţionala României a primit în Paraguay vestea că Gică Hagi nu a respins pentru moment oferta de a deveni selecţioner. Aflarea numelui noului antrenor nu este însă principala preocupare a ”tricolorilor”, care preferă să se concentreze asupra meciului de duminică dimineaţă.


Cornel Rîpă, fundaşul dreapta al României, nu este afectat de absenţa unui selecţioner: "Nu e problema mea să discut despre cine va veni selecţioner. Eu trebuie doar să joc fotbal. Cînd eram mai mic, n-am avut tricou cu Hagi, ci cu Dan Petrescu, care a fost idolul meu”. Acesta a fost completat de atacantul lui Dinamo, George Ţucudean: ”Probabil că Hagi are motivele lui dacă nu doreşte să preia acum naţionala. Preferă probabil să vină liniştit la început de campanie să pregătească o calificare. Cînd s-a retras, aveam 10 ani şi am văzut la televizor gala lui de la Bucureşti. A fost mai frumoasă decît retragerea lui Ronaldo”.

Fanii naţionalei vor putea urmări meciul în direct pe TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO, de la ora 1:00. Gabi Safta va comenta partida LIVE pe Radio GSP, unde veţi putea interveni în direct, sunînd la 0750.100.505 sau 021.406.65.05. Click AICI pentru a asculta Radio GSP!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.