Liga 1

Transferul lui Teixeira în Giuleşti bate pasul pe loc: "Încetaţi! Vreţi să faceţi Braşov II?"

+1 Foto
Teixeira a marcat un singur gol în retur

Articol de Alexandru Răducanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

"Steagul" şi Rapidul se bat pentru semnătura lui Teixeira. Ardelenii îi somează pe bucureşteni să se retragă de la negocieri pentru că nu au nici o şansă.

Filipe Teixeira (30 de ani) e motiv de scandal între Rapid şi FC Braşov! Şefii de sub Tîmpa sînt furioşi la culme fiindcă giuleştenii au intrat şi ei la negocieri pentru mijlocaşul ofensiv lusitan, aşa cum Gazeta a informat în ediţia de duminică.

"Cei de la Rapid să-şi vadă de treaba lor, să renunţe la jucător! Să nu mai pună beţe-n roate prin tot felul de tertipuri! Braşovul are prima opţiune din partea jucătorului, Teixeira va continua la noi! Giuleştenii să spună dacă vor să facă din echipa lor un Braşov II, să ştim şi noi", a reacţionat preşedintele "stegarilor", Iosif Kovacs.

Teixeira a jucat în retur la Braşov sub formă de împrumut de la Metalurg Doneţk, el revenind acum la gruparea ucraineană. Jucătorul care poate evolua şi ca al doilea atacant încearcă să-şi rezilieze acordul cu Metalurg, Rapidul şi Braşovul sperînd în aceste zile să-l transfere definitiv fără nici un ban.

"Vom mai aduce trei străini, doi apărători şi un mijlocaş ofensiv. Doi dintre ei vor fi prezenţi luni la reunirea echipei" (Dinu Gheorghe, preşedinte Rapid)

7 foşti jucători de la FC Braşov au ajuns în ultimul an în Grant: Coman, Duarte, Oros, Ezequias, M. Roman, N. Grigore şi Sburlea

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.