Liga 1

EXCLUSIV / GSP a avut dreptate: Steaua a dat 800.000 de euro şi l-a luat pe Prepeliţă! FOTO

+7 Foto
Andrei Prepeli%u0163%u0103 %u015Fi Ronni Levy au s

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 10 iunie 2011

Aşa cum Gazeta Sporturilor a anunţat în premieră de acum două săptămîni, mijlocaşul Universităţii va ajunge în Ghencea, astăzi fiind aşteptat să semneze contractul


Steaua şi-a pus antrenor, însă continuă şi seria transferurilor cu o achiziţie de lux. E vorba despre Andrei Prepeliţă (25 de ani), cel care în ultimii ani a evoluat în tricoul Universităţii Craiova. Prepeliţă a costat 800.000 de euro şi va semna astăzi contractul cu Steaua după ce Gigi Becali şi Adrian Mititelu s-au înţeles azi-noapte pentru trecerea lui din Bănie în Ghencea.

Prepeliţă a mai fost ofertat şi de FC Vaslui, însă n-a acceptat să meargă în Moldova, lucru care l-a înfuriat teribil pe Adrian Porumboiu: "Cine mai e şi Prepeliţă ăsta, de spune el că refuză Vasluiul?".

Fotbalistul e aşteptat să semneze astăzi un contract pe 4 sau 5 ani cu Steaua şi joi se va prezenta la reunirea roş-albaştrilor. Prepeliţă va fi al doilea jucător pe care Gigi Becali îl aduce în acest an de la Craiova după ce l-a achiziţionat şi pe Mihai Costea.

Prepeliţă a evoluat cinci ani, 2002-2007 la FC Argeş, echipă pentru care a evoluat în 112 partide şi a marcat  11 goluri. La Craiova, a ajuns în 2007 şi de atunci a strîns 92 de jocuri şi 6 goluri pentru Universitatea.

În afara mijlocaşului din Bănie, Steaua i-a mai achiziţionat pentru sezonul viitor pe Gabi Matei, Mihai Costea, Tatu, Rusescu, Dorinel Popa şi are semnat un precontract cu Moraes, care trebuie declarat liber la FIFA pentru a veni în Ghencea.

De la Steaua pleacă Nicolae Dică, Andrei Ionescu, Surdu, Emeghara, Cosmin Matei, Burdujan, Maicon, Cezar Lungu, Onofraş şi Marinescu.



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.