Stranieri

Hagi, făcut praf de fostul său preşedinte de la Galata: "A fost o mare dezamăgire"

Hagi, o dezamăgire pentru Polat

Articol de Gazeta Sporturilor   —  vineri, 10 iunie 2011

Fostul preşedinte al clubului Galatasaray, Adnan Polat, a declarat într-un interviu acordat cotidianului Akşam cã antrenorul Gheorghe Hagi "a fost o dezamãgire totală" la conducerea tehnică a echipei din Istanbul.



Polat a vorbit despre toţi antrenorii care au venit la Galatasaray pe durata mandatului sãu de preşedinte (martie 2008 - mai 2011).



"Michael Skibbe era foarte bun. Dar aici nu a mers cu el. Apoi a plecat în Germania şi nu a reuşit nici acolo. Lui Frank Rijkaard i-am spus: «Renunţă la sistemul 4-3-3. Aici nu este ca în restul Europei. În Europa atacanţii scot mingi din apãrare. Ţine partea de mijloc aglomerată». Nu m-a ascultat.



Hagi a fost o dezamăgire totalã. Iar în privinţa lui Misimovici a greşit. De exemplu şi Rijkaard a spus despre Keita: «Eu nu iau în echipã pe cineva care trădează». Însă era un jucător bun", a spus Adnan Polat, conform Mediafax.



Gheorghe Hagi a ocupat funcţia de antrenor principal al echipei Galatasaray timp de cinci luni, în sezonul 2010/2011, acesta fiind al doilea său mandat la conducerea tehnicã a formaţiei din Istanbul. Pe parcursul sezonului recent încheiat, internaţionalul bosniac Zvjezdan Misimovici l-a criticat pe Hagi, care l-a exclus din lot pentru indisciplină, spunând cã este un mincinos şi că nu i-a spus în faţă de ce l-a sancţionat.



Zvjezdan Misimovici a fost exclus din lotul echipei Galatasaray, în toamna anului trecut, la scurt timp dupã ce Hagi l-a avertizat pe bosniac la un antrenament spunând cã nu tolereazã indisciplina. Misimovici joacã în prezent la Dinamo Moscova.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.