Liga 1

Craiova transferă numai olteni

Ionuţ Stancu

Articol de Alexandru Răducanu  —  sâmbătă, 11 iunie 2011

După ce deunăzi anunţase că se leapădă de olteni pentru că "sînt cei mai parşivi", Adrian Mititelu e foarte aproape să-i repatrieze pe Ionuţ Stancu şi Robert Săceanu, doi olteni get-bege.


Banii pe care Ştiinţa i-a încasat în contul lui Andrei Prepeliţă fac să mişte lucrurile în Bănie. După ce Gazeta a scris că la capitolul antrenor s-a orientat spre Ionel Gane, mutarea urmînd a fi oficializată în următoarele zile, Adrian Mititelu încearcă acum să-şi construiască o trupă redutabilă pentru a reuşi promovarea imediat.

Primii jucători vizaţi sînt doi foşti fotbalişti ai Craiovei, fundaşul lateral rapidist Ionuţ Stancu (28 de ani) şi mijlocaşul defensiv al Gloriei Bistriţa, Robert Săceanu (28). Ambii le-au mărturisit unor actuali fotbalişti craioveni că au fost contactaţi de Mititelu şi că şi-au dat acordul de principiu să vină să dea o mînă de ajutor.

Exilat în ultimele sezoane la echipa a doua a Rapidului, Stancu îşi negociază în aceste zile rezilierea acordului cu giuleştenii, scadent în iarnă. Ar putea sosi liber de contract în Bănie, dar fundaşul stînga solicită ca şefii din Grant să-i plătească la despărţire ratele contractuale restante pe ultimele luni. Fotbalistul a fost autorul unui episod inedit în 2006: după ce a scos-o pe Hamburg cu Rapid din optimile Cupei UEFA, s-a bucurat cu fularul alb-vişiniu şi cu cel al Ştiinţei la gît.


13 luni au trecut de la ultimul meci oficial al lui Stancu, Pandurii - Poli Iaşi 0-0, din 5 mai 2010

160.000 de euro pe an e salariul lui Ionuţ Stancu la Rapid, unde a ajuns în 2004 de la Craiova la "pachet" cu Ionuţ Rada

4 goluri în 77 de meciuri în Liga 1 pentru Craiova şi Bistriţa are Săceanu

"Sînt oltean şi pentru Craiova aş accepta să joc şi în Divizia Onoare, dacă s-ar pune problema. Au fost ceva discuţii dar, deocamdată, n-am semnat nimic cu Universitatea"
Ionuţ Stancu, fundaş Rapid

"Am aflat pe pielea mea că oltenii sînt cei mai parşivi oameni din lume. Vreau să aducem 4-5 jucători în această vară, dar să nu mai aud de olteni!"
Adrian Mititelu, patron U Craiova

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.