Liga 1

Curăţenie de Ligă! Dorinel renunţă la 5 jucători

Ochiroşii nu mai e sigur că va prinde un loc la Oţelul şi în sezonul următor

Articol de (Galați) n Cătălin Popescu n Marian Codirlă (Galați)  —  duminică, 12 iunie 2011

Dorinel va renunţa în această vară la 5 dintre jucătorii pe care i-a avut în lot sezonul trecut.

Campionii României şi-au început pregătirea, iar Dorinel se gîndeşte deja la lotul cu care va aborda noul sezon. Aşa cum a anunţat în interviul realizat la Cannes, la începutul săptămînii, Munteanu va renunţa la unii dintre fotbaliştii pe care i-a avut la dispoziţie în campionatul precedent. Primul care nu va mai face parte din lot e atacantul Csaba Borbely (31 de ani), al cărui contract a expirat, iar conducerea gălăţeană nu i-a oferit prelungirea.

Ochiroşii, pe făraş

Pe lista celor care ar putea pleca de la Galaţi în vara aceasta se mai află şi alţi jucători care nu prea au evoluat: fundaşii Enes Sipovici (21 de ani), Constantin Mişelăricu (22 de ani) şi Laurenţiu Petean (23 de ani), dar şi mijlocaşul Răzvan Ochiroşii (22 de ani), adus de la Steaua în ianuarie 2010, la schimb cu Jivko Jelev. Acesta nu a reuşit să se acomodeze, iar Dorinel vrea un mijlocaş stînga capabil să-i creeze concurenţă lui Silviu Ilie. Celor patru li se vor căuta echipe unde să fie cedaţi definitiv sau sub formă de împrumut.

I-a ratat pe Achim şi Băjenaru
Dorinel i-a vrut la Galaţi pe mijlocaşii Sebastian Achim (25 de ani) şi Liviu Băjenaru (28 de ani), ambii de la Gloria Bistriţa, însă amîndoi au ajuns pînă la urmă la U Cluj. Gălăţenilor le-a fost propus atacantul Dejan Damjanovici (29 de ani), internaţional muntenegrean cu 7 selecţii şi două goluri, care a marcat de 43 de ori în 80 de partide jucate pentru FC Seul, în Coreea de Sud, dar Munteanu l-a refuzat!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.