Liga 1

Dorinel Munteanu la Radio GSP: "L-am salvat pe Frunză în urmă cu ceva ani, mi l-am dorit foarte mult la Galaţi!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 11 iunie 2011

Antrenorul campioanei, Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu a intervenit în direct la Radio GSP unde a vorbit despre reunirea echipei, dar şi despre imnul echipei, pe care l-a ascultat în premieră la Radio GSP..

"Sîntem bine am început deja pregătirea la Galaţi pentru noul sezon. Băieţii sînt în grafic, nu s-au îngrăşat, iar de două zile ne pregătim cu adevărat de Champions League. M-am bucurat faptul că au venit din punctul de vedere al kilogramilor foarte bine şi seriozitatea i-a pătruns şi în vacanţă, şi-au respectat programul pe care l-am dat, iar din ce-am apucat să vorbesc cu ei sînt dornici să facă pregătire foarte bine în perioada următoare pentru că ştiu că e cel mai important lucru", a spus Dorinel la Radio GSP.


Dorinel a discutat şi despre jucătorii pe care urmează să-i aducă la echipă, dar şi despre cei care vor pleca de la echipa campioană. "Mi l-am dorit pe Sorin Frunză atît eu cît şi Marius Stan! L-am avut pe Sorin la Vaslui şi sînt sigur că este un jucător foarte bun, care a fost uitat de mulţi. Sînt foarte bucuros că a ales să vină şi să joace la Galaţi. Pe lîngă Borbely care va pleca, avem deja o listă cu jucătorii care vor pleca de la echipă. Momentan nu am discutat cu ei, probabil că în zilele următoare îi vom anunţa. Vor pleca în jur de trei, patru jucători, dar cu siguranţă vom mai aduce jucători, care se pliază pe stilul nostru de joc şi de la ce îmi doresc eu de la echipă", a punctat Dorinel la Radio GSP.

"Sînt foarte emoţionant că am ascultat pentru prima dată la Radio GSP noul imn al Oţelului!"
Dorinel Munteanu, antrenor Oţelul

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.