Liga 1

Credinciosul Curelea » Transfer în Ghencea, via muntele Athos

Curelea ar putea ajunge în Ghencea în această vară

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Atacantul Sportului ar prinde bine la Steaua: marchează goluri, atacă poarta, e băiat cuminte şi e om cu frică de Dumnezeu, vizitînd, ca şi Gigi Becali, muntele Athos.


Costin Curelea e pe gustul lui Gigi Becali! Atacantul de 27 de ani e băiat cuminte, se concentrează pe fotbal, nu vrea prea mulţi bani şi e om cu frică de Dumnezeu. Mai mult, încă fotbalistul "studenţilor" a fost în pelerinaj la muntele Athos, precum patronul din Ghencea. "Sînt un om credincios, de aceea cred că m-aş înţelege bine cu domnul Becali. Cred în Dumnezeu, tot ceea ce am îi datorez Lui, încerc să fac lucruri bune în viaţă! Am fost la muntele Athos, cînd am fost în vacanţă în Grecia, e un loc deosebit, mi-au plăcut mult mănăstirile", a declarat ieri Curelea într-un interviu acordat Antenei 1.

În Gazeta de duminică, fotbalistul, dorit la un moment dat şi de Dinamo, a oferit un interviu amplu în care afirma că ar vrea la Steaua şi că este onorat că Gică Hagi l-a recomandat pentru roş-albaştri. "Mi-aş dori ca Steaua să mă propulseze spre a-mi îndeplini visul: echipa naţională", a mai zis Curelea. Transferul său în Ghencea depinde de decizia Comitetului Executiv al FRF, care va decide dacă Sportul rămîne sau nu în Liga 1. Şi mai depinde de disponibilitatea lui Becali de a plăti cel puţin un milion de euro pentru el.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.