Liga 1

Borcea: "Vine Ciobotariu, dar tot pe Andone îl aştept"

Cristi Borcea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 13 June 2011

Cristi Borcea a declarat la reunirea lotului că antrenorul echipei Dinamo este Liviu Ciobotariu, însă a menţionat că situaţia este incertă. Acţionarul îl aşteaptă încă pe antrenorul Ioan Andone, care este sub contract cu formaţia din "Ştefan cel Mare".

"Le-am spus jucătorilor că sînt cei mai buni, că îi aşteaptă un an greu, trebuie să se pregătească cît mai bine, că primul obiectiv este intrarea în Europa şi că trebuie să asculte de antrenor. Antrenor este Liviu Ciobotariu, poate fi interimar sau poate fi definitiv, asta vom vedea zilele următoare. Am vorbit cu Andone şi eu îl aştept totuşi pe el. Eu am încredere, are nişte probleme medicale cu tatăl lui şi mîine va veni în Bucureşti", a spus Borcea.

Obiectivele anuale ale lui Borcea pentru Dinamo au rămas neschimbate, chiar dacă de cîteva sezoane, echipa n-a mai reuşit mare lucru în Liga I şi Europa.

"Obiectivul lui Dinamo este construirea unei echipe competitive pentru a pătrunde în Liga Europa", a menţionat el, adăugînd că jucătorii şi-au primit banii.

Borcea nu îl consideră de temut pe Răzvan Lucescu, care a semnat cu Rapid pentru 4 ani: "Nu ne temem, n-a mai fost Răzvan Lucescu la Rapid şi i-am bătut tot timpul?", a conchis Cristi Borcea.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.