Liga 1

Marian Iancu: "La FRF este o degringoladă, pe lîngă corupţie şi abuzuri! Totul de întîmplă din cauza lui Mircea Sandu"

Marian Iancu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 13 iunie 2011

PreşedintelePolitehnicii Timişoara, Marian Iancu, l-a atacat dur pe Mircea Sandu pe care-l acuză de corupţie şi de abuz. Iancu a intervenit în direct la Radio GSP.

"Există o degringoladă la Federaţia Română de Fotbal, pe lîngă corupţie şi abuzuri, dar Mircea Sandu nu vrea să ia nici un fel de decizie! Sînt multe declaraţii publice conform cărora oameni din fotbal au venit cu bani la Viorel Duru, dar Mircea Sandu tace şi nu ia nici o măsură. Tot ce se întîmplă în FRF sînt operele lui Mircea Sandu! Acolo nu se mişcă nici o virgulă fără Sandu, fie că sînt lucruri bune sau lucruri rele", a punctat Iancu la Radio GSP.

Iancu a mai punctat: "Oamenii serioşi au refuzat să preia echipa naţională pentru că nu există o stabilitate, iar demnitatea echipei nu-l putea face pe Hagi să preia selecţionată. Totul de întîmplă din cauza lui Mircea Sandu. Lucrurile sînt groaznice în Federaţie!".

Despre numirea lui Victor Piţurcă pe banca echipei naţionale, Iancu a declarat, tot la Radio GSP: "Este o alegere în forţă, probabil se va introduce disciplina şi respectul pentru ca o echipă care poară însenele naţionale. Piţurcă va impune în contract că va obţine performanţe, chiar dacă nu i se va da foarte mult timp!".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.