Liga 1

Steaua l-a driblat pe Pădureanu! » Cum a reuşit Gigi să obţină transferul lui Băjenaru

Băjenaru a împlinit luna trecută 28 de ani

Articol de Cristian Marinescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Trupa din Ghencea şi U Cluj au fost înţelese ca Băjenaru să fie transferat de gruparea ardeleană, după care să fie oferit Stelei la schimb cu Marinescu.

Băjenaru a fost vîndut de Bistriţa la U Cluj, dar va evolua în tricoul Stelei! "A semnat cu noi, dar acum a realizat că, de fapt, vrea să joace în altă parte", a motivat patronul Universităţii Cluj, Florian Walter, faptul că Băjenaru a refuzat ieri să fie prezentat oficial de "şepcile roşii" alături de celelalte transferuri.

De fapt, între Steaua şi U Cluj a fost încă de la început un acord prin care Băjenaru să ajungă în Ghencea, dar abia după ce e transferat de U Cluj. Motivul? Gigi Becali a refuzat să negocieze direct cu Jean Pădureanu, fiind convins că preţul lui Băjenaru ar fi fost mult mai mare dacă îl oferta Steaua, decît dacă îl dorea U Cluj.

Becali şi Walter au avut o înţelegere, ca Băjenaru să semneze cu U Cluj, după care să fie lăsat la Steaua, de unde să fie trimis spre Cluj Laurenţiu Marinescu. În această săptămînă se va produce rocada, iar Băjenaru va fi, după Moraes, al doilea fotbalist din lotul echipei lui Jean Pădureanu care ajunge la Steaua fără ca Gigi Becali să trateze direct şi să-i ofere vreun ban Lordului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.