Liga 1

Onofraş refuză să semneze rezilierea contractului! » "Steaua nu scapă de mine!"

Onofraş (30 de ani), care are un salariu de 10.000 de euro lunar, a jucat pentru Steaua 15 meciuri şi a marcat două goluri

Articol de Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Onofraş refuză să semneze rezilierea contractului şi spune că nu va pleca decît dacă va avea o altă echipă cu care să parafeze o înţelegere.

Steaua s-a despărţit deja de 9 jucători şi ar fi vrut să facă acelaşi lucru şi cu Onofraş. Fostului atacant al Unirii Urziceni i s-a propus încetarea contractului, însă clubul s-a lovit de refuzul ferm al fotbalistului.

"Am citit ba că plec la Dacia Chişinău, ba că mi s-a reziliat deja contractul, dar mie nu-mi zice nimeni nimic. Sînt jucătorul Stelei, asta e clar, iar joi mă prezint la reunirea echipei" a fost prima reacţie a lui Onofraş, care a adăugat în ce condiţii ar accepta să se despartă de roş-albaştri.

"Dacă cei de la Steaua vin şi îmi spun că mă dau la o echipă anume, unde să joc, discutăm, vedem, dar nu semnez rezilierea contractului aşa, pur şi simplu, şi apoi să rămîn fără echipă", a mai zis Onofraş. În această vară, după doi ani în care Steaua a încercat să scape de el, clubul a reuşit să convingă un alt fotbalist care nu mai intra în planurile echipei să accepte rezilierea. E vorba despre Andrei Ionescu, care primea 12.800 de euro lunar.

"Din moment ce nimeni nu m-a anunţat ce se va întîmpla cu mine, deduc că e posibil să continuu, deci mă pregătesc de cantonamentul din Austria" (Marius Onofraş, atacant Steaua)


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.