Liga 1

Lazăr, Bornescu şi Răduţă, trimişi acasă de Răzvan înainte de antrenament

+13 Foto
Imagini de la primul antrenament al Rapidului sub comanda lui Răzvan Lucescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 13 iunie 2011

Cu doar 15 minute înainte de antrenamentul de astăzi al echipei, lotul rapidist s-a împuţinat cu trei jucători.

Mijlocaşul Costin Lazar, portarul Mircea Bornescu şi tînărul atacant Lucian Răduţă au fost înştiinţaţi de antrenorul Răzvan Lucescu că nu se află în calculele sale pentru sezonul viitor, aceştia părăsind terenul de antrenament foarte supăraţi.

Bornescu şi Lazăr au plecat împreună, cu maşina mijlocaşului, demarînd în trombă. Răduţă a plecat singur.  Răzvan Lucescu i-a transmis atacantului că nu mai are nevoie de el, în vreme ce situaţiile lui Lazăr şi Bornescu sînt ceva mai complicate, din cauza incertitudinilor contractuale. Se pare că pînă la soluţionarea acestora, antrenor Rapidului a ales să nu se bazeze pe doi fotbalişti care au fost foarte importanţi pentru giuleşteni în stagiunea precedentă.

Dinu Gheorghe a vorbit zilele trecute despre situaţia mijlocaşului Costin Lazăr: "Trebuie să înţeleagă că dacă va accepta contractul oferit de noi, va deveni cel mai bine plătit jucător al nostru. Noi îl vrem în continuare, aşteptăm, dar totul are o limită."

Dinamo vrea să profite de schimbările de la Rapid şi face iar presing să-l aducă pe ”Pepe” Bornescu. "Cîinii" oferă bani, plus 50 la sută din drepturile federative ale lui Ştefan Grigorie.

21 de meciuri a jucat sezonul trecut Bornescu pentru Rapid în toate competiţiile, avînd 5,90 media notelor din Gazetă. Lazăr are 25 de meciuri bifate

Lucescu, ajutat de secunzii Marian Rada şi Cristian Petre, a condus o şedinţă de pregătire la care au participat: Herea, Pancu, Apostol, Roman, N. Grigore, Deac, Grigorie, Sburlea, Dobroiu, Coman, Drăghia, Straton şi cinci jucători de la tineret: Al. Ioniţă, Ciolacu, Dăescu, Martin şi Ad. Grigore.

Niciunul dintre jucătorii străini din lotul Rapidului nu a fost prezent la reunire, urmând să vină pe parcursul zilelor următoare, iar fotbaliştii convocaţi la turneul naţionalei din America de Sud vor reveni la echipă în 24 iunie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.