Liga 1

Rapidiştii se tem de Sandu: "Să nu ne cureţe Naşu'!"

Lucescu jr. şi Sandu sînt la cuţite

Articol de Alexandru Răducanu, Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Rapidiştii se tem că ar putea cădea victime colaterale în noul sezon din cauza războiului dintre Mircea Sandu şi familia Lucescu.

În timp ce Lucescu junior era prezentat oficial la Rapid, Mircea Sandu deschidea războiul cu familia Lucescu, dar în special cu Răzvan, pe care l-a acuzat direct, printre altele, că i-a lăsat pe "tricolori" la greu.

Rapidiştii se tem acum că duşmănia Naşului faţă de noul lor antrenor ar putea face din Rapid o victimă colaterală în viitorul campionat: "E posibil ca Sandu să se folosească de anumite pîrghii pentru a încerca să se răzbune pe Răzvan şi, implicit, pe Rapid".

Alb-vişiniii cred că şeful FRF le-ar putea face probleme în noul sezon în ce priveşte arbitrajul şi că acesta şi-ar putea exercita influenţa şi la judecata Comisilor. În ultimul campionat, formaţia din Grant a avut parte de un arbitraj echilibrat, cu 13 decizii pro şi tot atîtea contra din partea arbitrilor.

"Dacă domnul preşedinte al FRF ar accepta ca Răzvan să fie antrenor şi la Rapid, şi la «naţională», nici noi şi cred că nici Răzvan n-am avea nimic împotrivă" (Dinu Gheorghe, preşedinte Rapid)


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.