Liga 1

Lucescu mai vrea un jucător ofensiv! » Teixeira sau Niculae

Niculae a marcat 33 de goluri în 107 meciuri pentru Rapid în Liga 1

Articol de Alexandru Răducanu, Cătălin Popescu  —  marți, 14 iunie 2011

Chiar dacă părea rezolvat la un moment dat, transferul lui Filipe Teixeira a intrat aseară în impas. Rapidiştii au reluat negocierile cu Daniel Niculae.

Rapidiştii au fost aproape ieri la prînz să parafeze a şasea achiziţie a verii, obţinînd iniţial acordul lui Filipe Teixeira (30 de ani) de la Metalurg Doneţk pentru împrumutul gratis pe un sezon. Transferul mijlocaşului ofensiv care în retur a jucat în 12 meciuri la Braşov şi a înscris o dată s-a complicat însă spre seară, după ce pe fir a intrat puternic CFR Cluj. Şansele ca lusitanul să mai vină în Grant scăzuseră spre 50 la sută.

Rapid s-a reorientat şi a deschis iar pista Daniel Niculae (28 de ani). Vîrful lui AS Monaco ar vrea în Giuleşti, însă pentru ca mutarea să se facă şefii din Grant îi cer să mai reducă din pretenţiile financiare. Nico are un salariu anual de 800.000 de euro la gruparea care a retrogradat în Franţa, iar alb-vişiniii nu sînt de acord să-i suporte nici măcar jumătate din contract, considerînd suma exorbitantă.

"Ultimul transfer nu-l putem anunţa încă pentru că nu am parafat contractul, dar mutarea e ca şi făcută" (George Copos, patron Rapid)

"Nu se pune problema să vină Teixeira. Purtăm discuţii însă cu alţi fotbalişti, mai vrem un jucător de profil ofensiv" (Dinu Gheorghe, preşedinte Rapid)


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.