Liga 1

Petre Marin sau Bătrînul şi Liga 1 » Vezi cum arată cea mai experimentată echipă din Liga 1

Petre Marin

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 14 iunie 2011

Nou-promovata Concordia va oferi cel puţin o situaţie inedită în viitorul sezon: va avea pe teren un fotbalist cu aproape doi ani mai în vîrstă decît antrenorul Laurenţiu Diniţă! Născut pe 8 septembrie 1973, Petre Marin are contract cu ilfovenii pînă în 2012 şi vrea neapărat să-l ducă la bun sfîrşit din postura de jucător!

Petre Marin a evoluat în patru partide pentru Unirea Urziceni, dar cu 16 zile înainte de a împlini 37 de ani, gruparea ialomiţeană a renunţat la serviciile lui.

Fostul fundaş al Stelei se alătură astfel unui contingent important de fotbalişti de Liga 1 trecuţi de prima tinereţe, precum Gabriel Kajcsa, Robert Ilyeş sau Adrian Iencsi.  FCM Tîrgu Mureş şi FC Braşov sînt formaţiile care mizează cel mai mult pe jucători experimentaţi.

Vezi mai jos un prim 11 alcătuit din cei mai bătrîni jucători de pe prima scenă a fotbalului românesc!

Gabriel Kajcsa (37 de ani, FC Braşov)
Cristi Ionescu (33 de ani, FC Braşov), Vali Năstase (37 de ani, Gloria Bistriţa), Adrian Iencsi (36 de ani, FCM Tîrgu Mureş), Doru Dudiţă (34 de ani)
Gabriel Boştină (U. Cluj, 34 de ani), Robert Ilyeş (37 de ani, FCM Tîrgu Mureş), Mihai Stere (35 de ani, FCM Tîrgu Mureş)
Daniel Pancu (34 de ani, Rapid), Ionel Dănciulescu (35 de ani, Dinamo), Claudiu Niculescu (35 de ani, U. Cluj).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.