Liga 1

Marius Stan a anunţat un nou transfer la Oţelul, dar şi numele unui jucător care pleacă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 14 iunie 2011

Preşedintele campioanei Oţelul Galaţi, Marius Stan, a întărit ideea că politica dunărenilor este de a achiziţiona fotbalişti necunoscuţi, pe sume mici, pentru a nu risipi imediat banii veniţi de la UEFA. Marius Stan mai spune că Oţelul şi-a asigurat serviciile mijlocaşului de la Petrolul Ploieşti, Alexandru Benga.

Acesta a fost la un moment dat suspendat timp de 16 etape! Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul LPF a considerat că jucătorul se face vinovat pentru "dublă semnatură", atât cu clubul anterior, FC Braşov, cât şi cu gruparea ploieşteană.

PLEACĂ OCHIROŞII
Marius Stan spune că Oţelul va împrumuta la alte echipe fotbalişti care nu s-au impus în prima echipă în sezonul trecut:

"Nu vă aşteptaţi la nume sonore, că nu asta e politica noastră. Nu ne garantează nimeni că facem 10-15 puncte în Champions League dacă luăm 2-3 jucători. ;) Nu pleacă nimeni de la Oţelul, excepţie făcînd fotbaliştii care n-au prea jucat şi care vor fi împrumutaţi.

Probabil că va pleca Răzvan Ochiroşii, care sper să se întoarcă mai puternic la Galaţi. Perioada aceea fără jocuri la Steaua i-a dăunat foarte mult în plan moral", a declarat preşedintele Oţelului la sportro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.