Tenis

Ion Ţiriac: "În doi ani vom ajunge la ATP 500"

Ion Tiriac si Ilie Nastase

Articol de Mihaela Simion  —  marți, 14 iunie 2011

Din septembrie 2011, turneul de tenis de pe zgura bucureşteană se va numi "BRD Ţiriac-Năstase Trophy". La conferinţa de presă la care a participat Ion Ţiriac, Ilie Năstase, Gică Hagi, Bogdan Enoiu, organizatorul turneului şi preşedintele BRD, s-au anunţat şi intenţiile cu care se porneşte la acest nou drum. 

"Vrem să dezvoltăm acest turneu în următorii ani. În 2 ani îmi doresc să crească cu o treaptă, să ajungă la ATP 500. Am depus licenţa pentru acest lucru. Din punct de vedere financiar totul este în regulă, însă nu am obţinut-o din cauaza absenţei unei baze sportive care să îneplinească anumite condiţii la acest nivel", a spus Ion Ţiriac la conferinţa de presă.

"Este bine că există acest turneu în România. Sper că Federaţia va înţelege că nu facem niciun rău tenisului românesc şi dorim să dezvoltăm sportul românesc şi să-i îmbunătăţim imaginea peste hotare. Dacă ar fi fost un turneu de fete s-ar fi numit "Năstase", aşa se numeşte "Ţiriac"", a declarat Ilie Năstase.

Turneul "BRD Ţiriac-Năstase Trophy" va avea loc în perioada 17-25 septembrie, la Arenele BNR.  Din 2012, Turneul va avea loc în ultima săptămînă din luna aprilie, în sezonul de zgură.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.