Liga 1

Hagi îl avertizează pe Levy: "Dacă n-ai performanţe RAPID, patronul n-are răbdare"

Ronny Levy, la prezentarea la Steaua

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 14 iunie 2011

Fostul internaţional Gheorghe Hagi speră ca tehnicianul israelian Ronny Leny să fie un antrenor bun pentru Steaua şi să obţină rezultate cât mai repede pentru că finanţatorul Gigi Becali nu are răbdare.

"Steaua a decis aşa, merge pe mâna lui. Să sperăm că o să fie un antrenor bun pentru Steaua şi că o să facă performanţe. Am înţeles că patronul vrea repede performanţă, nu are răbdare şi atunci sperăm să îl satisfacă", a menţionat Hagi în cadrul unei conferinţe de presă, transmite Mediafax.

Ronny Levy, în vârstă de 44 de ani, fost internaţional israelian, a antrenat, între 2003 şi 2008, echipa Maccabi Haifa, iar în turul ediţiei 2009/2010 pe Maccabi Petah Tikva. În returul ediţiei 2009/2010 şi în primele patru etape ale campionatului următor, el a fost antrenorul Unirii Urziceni.

Cu Levy la conducerea tehnică, formaţia ialomiţeană a încheiat sezonul 2009/2010 al Ligii I pe locul doi, obţinând calificarea în turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Roni Levi a antrenat, din ianuarie 2011, formaţia Beitar Ierusalim, cu care a încheiat campionatul pe locul 11 în prima ligă israeliană.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.