Liga 1

Vaslui e oficial, în Liga Campionilor!

Articol de Cristian Lapa  —  Monday 30th of November -0001 12:00

UEFA a prezentat lista completă a echipelor participante în Champions League. Galben-verzii vor intra în competiţie în turul 3 preliminar, în locul Timişoare.


Nu mai este nici un dubiu, UEFA şi-a menţinut decizia de a-i exclude pe timişoreni din cea mai importantă competiţie intercluburi! Ieri a anunţat formaţiile care vor evolua în următorul sezon al Ligii Campionilor. Trupa lui Porumboiu va intra direct în turul 3 preliminar, dar coeficientul scăzut le va aduce adversare puternice precum Benfica, Panathinaikos sau Dinamo Kiev.

"Va fi foarte greu. Sînt două jocuri extrem de importante pentru noi, vrem să ne calificăm în play-off şi să jucăm măcar în Europa League. Trebuie să ne pregătim exemplar în această perioadă", a declarat antrenorul Viorel Hizo. Prima manşă se va desfăşura pe 26/27 iulie, iar returul pe 3/4 august. Tragerea la sorţi este programată pe 5 iulie.


Bello costă 300.000 de euro
Porumboiu s-a decis să-l achiziţioneze definitiv pe nigerianul Yero Bello. Atacantul de 23 de ani a fost împrumutat pentru un an de la Maccabi Haifa, moldovenii avînd şi prima opţiune la cumpărarea fotbalistului. Vasluiul trebuie să plătească israelienilor aproximativ 300.000 euro pentru a încheia tranzacţia. Surse autorizate confirmă că interdicţia la transferuri e principalul motiv pentru care Porumboiu s-a grăbit să prelungească acordul cu fotbalistul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.