Liga 1

Nicoliţă tot mai aproape de despărţire: ”Nu mai e de Steaua!”

Articol de Vlad Ispas  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Nicoliţă are şanse mari să plece din Ghencea după şase ani şi jumătate, deoarece Mihai Stoica nu-l mai vede suficient de bun.


Steaua a luat deja legătura cu diverşi agenţi şi speră să-i găsească o altă echipă lui Nicoliţă. Amîndouă părţile şi-ar vedea visul împlinit, fiindcă şi jucătorul îşi doreşte să plece în străinătate, după şase ani şi jumătate în care a jucat doar în Ghencea. Iar Mihai Stoica nu-l consideră un titular pentru sezonul următor.

Managerul e chiar omul care l-a adus pe Bănel la Steaua, de la Poli Timişoara, dar şi-a schimbat părerea despre el între timp. MM se gîndea să-l înlocuiască pe Nicoliţă încă din finalul primului său mandat, doar că a plecat din club şi n-a mai apucat să facă mutarea. Atunci, Valentin Bădoi l-ar fi înlocuit, conform planului lui Stoica.

De data asta, Leandro Tatu e fotbalistul care-l va înlocui pe Bănel în primul "11". Brazilianul de la Beira Mar va fi folosit atacant dreapta, pe postul tradiţional al celui mai vechi jucător al roş-albaştrilor. MM crede că echipa va avea aşa mai multă calitate şi o forţă ofensivă mult mai mare.

E în istoria clubului
Nicoliţă a fost favoritul suporterilor la începutul carierei sale la Steaua, după care a ajuns să fie contestat de tribune. Dar cifrele îl indică drept unul dintre cei mai importanţi fotbalişti din Ghencea în ultimii 20 de ani. A cîştigat două titluri de campion, o Cupă a României, a jucat o semifinală de Cupa UEFA şi a jucat de trei ori în grupele Champions League.

30 de meciuri are Nicoliţă în "naţionala" României, pentru care a marcat un gol. Mai are şi 13 selecţii la tineret

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.