Campionate

GALERIE FOTO Messi se distrează din plin în timpul liber: petreceri cu vedete sexy şi alcool! :O

+6 Foto
Xoana Gonzalez

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 15 iunie 2011

O vedetă locală în Argentina, apetisanta Xoana Gonzalez, a făcut dezvăluiri foarte interesante  într-un cotidian din Ţara Tangoului, vorbind despre escapadele nocturne ale starului de la Barcelona, Lionel Messi.

Fotbalistul a organizat mai multe nopţi de dezmăţ în compania lui Gonzalez, chiar în apartamentul de la etajul 34 al blocului Chateau Puerto Madero, situat într-o zonă exclusivistiă din Buenos Aires.

De la repetatele petreceri nu au lipsit alcoolul, dar nici alte frumuseţi feminine care au avut ca misiune asigurarea distracţiei maxime pentru Messi şi prietenii săi.

Printre aceşti prieteni se numără şi fotbalişti foarte cunoscuţi, precum fraţii Gabriel şi Diego Milito sau atacantul Martin Palermo, recent retras din activitate.

Într-un interviu acordat cotidianului Libre, Xoana Gonzalez a vorbit despre apartamentul lui Messi în care au avut loc petrecerile stropite din plin cu alcool:

"Păcat că erau prea mulţi oameni pe acolo, altfel aş fi avut o şansă mare să ajung în patul lui. Apartamentul său este perfect normal, are o plasmă de 32 de inci, un fotoliu uriaş şi în rest arată destul de minimal. Am dansat şi ne-am jucat pe playstation".

Vezi mai jos o galerie foto cu Xoana Gonzalez!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.