Nationala

Ioan Becali: "Piţurcă va renunţa la orgoliu şi se va deplasa în Italia şi în ţările arabe pentru a-i convinge pe Chivu şi Rădoi să revină"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 15 iunie 2011

Ioan Becali a intervenit astăzi, la emisiunea Contraatac, de pe GSPTV, pentru a comenta situaţia actuală a lui Piţurcă la echipa naţională

"Piţurcă ştie foarte bine să facă contracte. Federaţia are încredere în el, chiar dacă ambele tabere şi-au luat măsuri de siguranţă, prin clauzele contractuale", a spus Becali, la GSPTV.

Fostul agent FIFA îl consideră pe Victor Piţurcă mult mai curajos decît Hagi:

"Piţurcă a arătat mai mult curaj decît Hagi. E un antrenor care ştie să rişte. Asta l-a determinat să încerce această calificare. Ar fi un succes imens", a mai spus Ioan Becali.

Întrebat dacă a luat legătura cu Gheorghe Hagi, acesta a negat, dar spune că va vorbi cu el:

"Nu am discutat cu Hagi pînă acum din cauza faptului că sînt alături de Zicu la Sofia. Acum se află la vizitele medicale. Mîine se va semna contractul dacă totul e în regulă. Hagi va face cu siguranţă o conferinţă de presă în care să clarifice toate neînţelegerile. Cel puţin aşa îl sfătuiesc. Să spună dacă i-a fost frică sau nu, a mai spus Becali".

Chivu şi Rădoi au reintrat în calculele naţionalei, mulţi oameni din fotbal fiind convinşi că aceştia se vor întoarce:

"Piţurcă e un om orgolios, dar în cazul lui Chivu şi cel al lui Rădoi, cred că va ceda. Va face tot posibilul pentru a-i aduce din nou la naţională. Se va deplasa în Italia şi în ţările arabe", a încheiat Ioan Becali.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.