Campionate

Cum a ratat Marcelo convocarea la Copa America! » E-mail cu bucluc

Marcelo e apărat de Real: "Era accidentat. Putem dovedi cu radiografiile"

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fundaşul Realului i-a scris unui prieten că s-a dat lovit la ”naţională”, dar i-a trimis mesajul selecţionerului Menezes, care l-a scos din lotul pentru Copa America.

Minciuna are picioare scurte şi fundaşul Realului, Marcelo, a simţit-o pe propria-i piele. În martie, cînd "naţionala" lui se pregătea pentru amicalul cu Scoţia (2-0), brazilianul s-a dat lovit, acuzînd dureri de spate, şi nu s-a mai dus la lot.

Adevărul l-a scris negru pe alb într-un e-mail pe care intenţiona să-l trimită unui prieten: "Am rezolvat problema cu echipa reprezentativă şi acum sînt la dispoziţia Realului". Dar cînd a trebuit să-l expedieze n-a mai verificat adresa destinatarului şi mesajul a ajuns din greşeală la selecţionerul Mano Menezes.

Drept pedeapsă, Marcelo a fost exclus din lotul pentru Copa America. Iar deunăzi, într-o emisiune TV, Menezes a confirmat povestea şi a pus lucrurile la punct: "Nimeni nu-şi poate permite să renunţe la un jucător de talia lui din antipatie. Dar trebuie să înţeleagă că «naţionala» este pe primul loc".

6 selecţii (un gol marcat) are Marcelo în "naţionala" Braziliei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.