Liga 1

Galamaz: "Chiar dacă plecăm din Ghencea, tot vom avea cei mai mulţi fani din România"

George Galamaz s-a transferat la Steaua de la Unirea Urziceni, dar nu a reuşit să se impună în primul 11

Articol de Ionuţ Petrişor  —  joi, 16 iunie 2011

George Galamaz e nerăbdător să înceapă noul sezon. E încrezător că noile achiziţii din Ghencea vor întări Steaua şi e convins că sosirea lui Levy va aduce un plus în jocul roş-albaştrilor.

- George, cum e cu atîţia colegi noi?
- Noi sîntem pregătiţi de muncă, trebuie să începem treaba şi să o facem bine. Aşa e în această perioadă, mulţi jucători vin, alţii pleacă. Cam aşa a fost în ultima vreme la Steaua, dar sînt sigur că fotbaliştii care au venit acum vor ajuta echipa să cîştige trofee.

- Pe voi, jucătorii, vă afectează că nu veţi mai evolua în Ghencea?
- Dacă aşa s-a hotărît, aşa facem. Nu e decizia noastră, aşa că vom juca oriunde pentru Steaua. Oricum, pe orice stadion am evolua, tot vom avea cei mai mulţi suporteri din România.

- Vezi vreo favorită în lupta pentru titlu?
- Nu ne temem de nimeni, ne dorim să ieşim campioni. Bineînţeles că vom lua în considerare orice adversar în lupta la titlu, Dinamo, Rapid, Vaslui, CFR, Oţelul.

- Cum este Levy ca antrenor, tu l-ai cunoscut la Urziceni?
- E un tehnician foarte bun, îl ştiu de cînd eram la Unirea, unde a avut rezultate notabile într-o perioadă grea a clubului. Sînt sigur că poate ajuta Steaua, iar împreună vom lua titlul.



Se schimbă istoria: De azi e Steaua Mogoşoaia!
Steaua chiar a plecat din Ghencea! Ronny Levy va conduce azi primul antrenament al sezonului la Mogoşoaia, în baza de pregătire care aparţine Federaţiei. Intenţionau să se antreneze la Clinceni, dar i-a oprit Mircea Sandu: "Avem noi condiţii bune la Mogoşoaia şi la Buftea, n-are rost să vă duceţi în altă parte!" Citeşte AICI toate detaliile.

Inflaţie în lotul Stelei: 27 prezenţi, 6 absenţi
Dacă rivalele Rapid şi Dinamo s-au reunit deja de cîteva zile, Steaua a dat şi ea drumul la treabă astăzi. Lotul pe care îl va antrena Ronny Levy s-a prezentat la INSMB pentru vizita medicală, urmînd ca prima şedinţă de pregătire să aibă loc după-amiază, la ora 18:00, la Mogoşoaia, noul loc de antrenamente al Stelei după ce Gigi Becali a decis să mute echipa din Ghencea.

Dintre jucătorii transferaţi pentru acest campionat au fost prezenţi Gabi Matei, Dorinel Popa, Băjenaru, Mihai Costea, Rusescu, Tatu şi Moraes, în timp ce Prepeliţă, care a semnat şi el cu Steaua, nu s-a prezentat la reunire deoarece se află încă în litigiu financiar cu Universitatea Craiova, de unde mai are de luat 60.000 de euro.

Lotul prezent la vizita medicală:
Portari: Stanca, Cojocaru
Fundaşi: Galamaz, Martinovici, Geraldo, Baciu, Emeghara, Iliev, G. Matei, Toşca, V. Lupu
Mijlocaşi:  Răduţ, Bicfalvi, D. Popa, Marinescu, Băjenaru, Szekely, Nicoliţă, Văduva, Albu, Bejan, Al. Lazăr
Atacanţi: Bilaşco, M. Costea, Rusescu, Tatu, Moraes

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.