Liga 1

Este oficial: Janos Szekely a devenit LIBER de contract. Nicoliţă n-are oferte

Janos Szekely

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 16 iunie 2011

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat, joi, că mijlocaşul Janos Szekely nu va mai evolua pentru gruparea "roş-albastră" în sezonul viitor, după ce conducerea şi jucătorul au ajuns la un acord privind rezilierea contractului.

"Cu Szekely am căzut de acord să reziliem contractul, iar el va pleca. Regret că va pleca, era un jucător la care ţineam", a spus Stoica, conform Mediafax.

Janos Szekely a efectuat totuşi, joi dimineaţă, vizita medicală alături de lotul stelist.

Managerul Mihai Stoica a anunţat că Steaua urmează să mai efectueze unul sau două transferuri. "Sunt foarte mulţumit până în momentul de faţă de campania de achiziţii. Sper să mai aducem un jucător, poate chiar doi", a mai spus el.

Oficialul stelist a menţionat că portarul Ciprian Tătăruşanu a primit o ofertă de transfer, dar nu va discuta despre acest subiect decât dacă se va concretiza mutarea. "Tătăruşanu are o ofertă, dar nu discut asta acum. Eu vorbesc numai când se concretizează un transfer", a precizat el.

Mihai Stoica a adăugat că mijlocaşul Bănel Nicoliţă nu a primit nicio ofertă de transfer.

"Rămâne de văzut dacă Bănel va pleca de la Steaua, deocamdată nu a venit nicio ofertă. Este fals că eu nu l-aş vrea la Steaua, Bănel, în afară de faptul că a fost cel mai important jucător din finala Cupei, a marcat un gol cu CFR care a însemnat calificarea noastră într-o cupă europeană şi cu un antrenor de valoare poate da mult mai mult", a explicat Mihai Stoica.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.