Nationala

Ultima şansă pentru Tamaş! Piţurcă îl iartă cu o singură condiţie

Tamaş a pierdut avionul cu care a plecat naţionala în America de Sud

Articol de Justin Gafiuc  —  joi, 16 iunie 2011

Fundaşul lui WBA va scăpa la "naţională" doar cu o amendă. Piţurcă intenţionează să-i ofere fostului dinamovist posibilitatea de a juca în continuare pentru România, dar va dispărea la primul pas greşit


Escapada lui Tamaş dinainte de plecarea în turneul din America de Sud, pe care l-a ratat din cauza unei beţii întinse pînă în dimineaţa ulterioară succesului cu Bosnia, 3-0, va însemna un subiect fierbinte pentru începutul de mandat al noului selecţioner. "Dacă eram antrenor şi Tamaş făcea ce a făcut înainte de partidele cu Brazilia şi Paraguay, nu mai venea niciodată la echipa naţională. Dar nu e doar vina lui, nu trebuia ca jucătorii să aibă liber după meciul cu Bosnia", explica Piţurcă la prima conferinţă de presă după revenirea în fruntea "tricolorilor".

Tamaş urmează să suporte o amendă, care va fi discutată chiar în viitorul Comitet Executiv, dar va mai primi o şansă la reprezentativă, odată cu schimbarea selecţionerului. "Va fi convocat, însă condiţia e să promită că îşi bagă minţile în cap. Altfel, la prima greşeală similară va dispărea definitiv", a explicat ieri un federal situaţia la "naţională" a fostului dinamovist.

Piţurcă a mai reuşit în mandatul precedent să-l ţină în hăţuri pe Tamaş, ale cărui ieşiri în decor au ridicat mereu probleme. De altfel, fundaşul lui WBA a prins cele mai multe selecţii la reprezentativă sub bagheta lui Piţi: 38 de meciuri din totalul celor 55 de prezenţe în tricoul României. Adică aproape 70% din partidele jucate pentru "tricolori"! Şi, cu două excepţii, a fost mereu titular în timpul lui Piţurcă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.