Liga 1

Steaua a rezovat două probleme prin mutarea la Mogoşoaia » Asta e noua casă!

Articol de Beno David, Iulian Pavel  —  vineri, 17 iunie 2011

Levy a condus aseară primul antrenament pe terenul bazei de la Mogoşoaia, iar Argăseală, MM şi ceilalţi angajaţi au făcut cunoştinţă cu casa lui Teia Sponte, unde vor fi birourile Stelei.


Steaua de Mogoşoaia. Alăturarea celor două nume s-a oficializat aseară, cînd Ronny Levy a condus primul antrenament al Stelei după vacanţa de vară. La baza de pregătire a echipe naţionale a ajuns şi Gigi Becali, chiar înainte ca Levy să dea startul şedinţei de pregătire.

"Salut, băieţi! Doamne, ajută să cîştigăm campionatul!", le-a strigat Gigi jucătorilor, după care i-a bătut pe umăr pe Levy şi pe MM. A ieşit de pe teren, a stat puţin în tribună, timp în care a exclamat: "Ce bază senzaţională aici, nu ca în Ghencea! Chiar îmi place". A dat apoi un interviu în direct unei televiziuni, după aceea s-a urcat în maşină şi a ascultat muzică religioasă.

În schimb, Levy şi-a intrat din plin în rolul de "principal". A stat numai între jucători, le-a dat indicaţii în engleză şi le-a oferit şi mingea chiar din prima zi. Astăzi va mai conduce un antrenament, după care va pleca în primul cantonament al verii, acolo unde va avea timp să-şi pună în practică ideile şi principiile, cele care l-au determinat pe MM să spună că "Levy e cel mai bun antrenor străin cu care eu am colaborat".


MApN: "Aveţi datorii, dar sîntem gata de negocieri"
Pentru prima dată de cînd a izbucnit diferendul dintre Steaua şi MApN, ministerul a reacţionat ieri prin vocea lui George Boroi, preşedintele Clubului Sportiv al Armatei Steaua. "La 31 martie 2011, Steaua înregistra datorii către noi de peste 1,2 milioane de lei din chirie şi din penalizări. Ne dorim ca singura echipă care să joace pe Ghencea să fie Steaua, tocmai din acest motiv, dacă îşi va achita datoriile către stat, sîntem deschişi să negociem un nou contract".

Becali: "Doar în condiţii excepţionale revenim pe Ghencea"
"Dacă eu recunosc datoriile pe care mi le impută, înseamnă că recunosc şi impozitele de 500.000 de euro pe an şi nu voi face asta. Eu în faţa instanţei mă voi prezenta ca un întreţinător al bazei, nu chiriaş. Chiar dacă sîntem şi noi deschişi la negocieri, numai dacă ni se vor oferi nişte condiţii excepţionale ne mai întoarcem să jucăm în Ghencea şi ar fi valabil doar pentru campionat. În Europa, sigur vom evolua pe National Arena", a fost reacţia patronului Stelei.

MM: "National Arena e mai confortabilă"
Şi managerul general al Stelei a comentat pe marginea plecării echipei din Ghencea. "Nu e plăcut, dar probabil că să joci pe National Arena e mult mai bine decît să joci în Ghencea, chiar dacă toată lumea spune că nu e normal să pleci de acolo de unde s-au obţinut performanţe. Dar asta ar însemna ca Arsenal să nu plece niciodată de pe Highbury pe Emirates sau Juventus să fi rămas pe Delle Alpi pînă cînd le cădeau tribunele în cap. National Arena e mai confortabilă faţă de Ghencea".

Moraes vine prin Sofia!:)

Junior Moraes n-a mai participat şi la antrenament, după ce fusese la vizita medicală. Steaua speră să-l obţină pe brazilian în urma cooperării cu ŢSKA Sofia, grupare cu care Giovanni Becali are relaţii apropiate. Gigi Becali a povestit asta: "Ca să nu mai facă Jean Pădureanu scandal, Moraes a plecat în Bulgaria, va semna cu un club din Sofia şi oamenii de acolo ni-l vor da nouă, pentru că sînt foarte de treabă. Şi aşa, n-o să mai aibă ce comenta Bistriţa!". Brazilianul e în litigiu cu Gloria, care susţine că fotbalistul e al ei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.