Nationala

National Arena e acoperită pe jumătate şi va avea gazon de la 1 iulie » Templul şantierului românesc

+5 Foto
Aşa arăta ieri National Arena Foto: Alex Nicodim

Articol de Gabriel Berceanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Stadionul pe care steliştii visează să joace sezonul următor e încă în lucrări. Primăria n-a primit încă nici o cerere oficială din partea roş-albaştrilor pentru ca National Arena să găzduiască trupa lui Levi din noul campionat.


Ultimele noutăţi se leagă de acoperişul stadionului, gata în proporţie de 60% şi depăşind deja jumătatea terenului. Totodată, în două săptămîni, se vor finaliza drenajul şi instalaţiile de încălzire, iar de la 1 iulie se va monta gazonul.

Pînă ca Gigi Becali să concretizeze mutarea Stelei pe National Arena, singurele echipe din Liga 1 care au făcut demersuri oficiale pentru a juca pe noul stadion sînt Rapid şi Oţelul Galaţi, însă ambele cluburi vizează doar disputarea partidelor din cupele europene.

Piţurcă impresionat
Chiar miercuri, cînd a fost anunţat oficial drept selecţioner, Victor Piţurcă a făcut o descindere la şantierul National Arena, fiind impresionat de ce s-a realizat. Cel mai probabil, săptămîna viitoare va face şi vizita oficială a stadionului, alături de primarul Capitalei, Sorin Oprescu.

Administrarea National Arena e însă departe de a ajunge în sarcina unei companii specializate. Consiliul General al PMB a amînat de două ori desemnarea unui operator pentru această activitate, astfel că, măcar pentru perioada imediat următoare finalizării lucrărilor, Primăria Bucureşti îşi va asuma responsabilitatea managementului de la National Arena.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.