Liga 1

Nea Jean, făcut KO de manevra verilor Becali. De ce va fi Moraes împrumutat de ŢSKA Sofia la Steaua

Junior Moraes

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 17 iunie 2011

Junior Moraes a făcut ieri-dimineaţă vizita medicală alături de stelişti, după-amiază a plecat la Sofia să semneze cu ŢSKA, iar de mîine ar putea ajunge în Austria, în cantonamentul echipei lui Levy! De ce toată această manevră?

Sursele gsp au explicat: "Steaua a încercat ieri să-l legitimeze, dar Liga a refuzat înregistrarea actelor, motivînd că litigiul dintre fotbalist şi Gloria n-a fost încă stins. Iar Gigi Becali s-a gîndit la un tertip. Şi, profitînd de relaţiile excelente pe care Giovanni Becali le are cu şefii celor de la ŢSKA, i-au luat pe bulgari ca parteneri.

Moraes a semnat cu clubul din Sofia, care îl poate legitima avînd doar cartea verde eliberata de FRF. Apoi, atacantul e împrumutat de bulgari la Steaua, fără ca Liga să se mai poată opune, pentru că e vorba despre o tranzacţie internaţională. Aşa, Moraes va avea drept de joc la Steaua măcar pînă cînd litigiul lui cu Bistriţa va fi lămurit de FIFA".

"Nu ştiu cum ar putea fi legitimat Moraes la ŢSKA Sofia. Le trebuie cartea verdee, document care poate fi eliberat doar cu acordul nostru, pentru că jucătorul mai are un an de contract cu Gloria Bistriţa", a declarat Jean Pădureanu pentru gsp.ro.

Moraes (24 de ani) n-a mai jucat într-un meci oficial din noiembrie anul trecut! La Bistriţa, el a marcat 18 goluri în 32 de partide.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.