Liga 1

Ceahlăul îşi aduce întăriri din Capitală

Articol de Cătălin Barzaghideanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ceahlăul îşi doreşte împrumuturile lui Georgian Păun (Dinamo) şi Alexandru Coman (Rapid). Ieri, a sosit la Piatra Neamţ şi un mijlocaş camerunez.


La Piatra-Neamţ e festival de fotbalişti liberi de contract. Toţi cei care au ajuns sub Pietricica vor fi testaţi, apoi se va lua o decizie în privinţa lor. Ceahlăul doreşte să se întărească şi cu jucători români, nu doar cu străini.

Moldovenii şi i-ar dori sub formă de împrumut pe atacantul Georgian Păun (25 de ani), de la Dinamo, şi pe mijlocaşul Alexandru Coman (20 de ani), de la Rapid. Tratativele durează deja de cîteva zile şi, dacă roş-albii sînt încă rezervaţi asupra deciziei, giuleştenii sînt de acord să-şi transfere temporar jucătorul.

Ieri, la prînz, la Piatra-Neamţ a ajuns şi un mijlocaş dreapta ce a jucat în ultimele trei sezoane în liga a treia din Franţa. Guy Ngosso are 25 de ani, 1.85 metri, e camerunez, liber de contract şi a marcat de 3 ori în cele 31 de partide disputate în sezonul precedent pentru Rouen. Aseară, s-au alăturat lotului şi Lazar Popovici (atacant, 28 de ani) şi Leonid Corici (fundaş, 28 de ani), mijlocaşul Miloş Stevovici (21 de ani) urmînd să ajungă azi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.